Super e lumtur per unanimitetin e jurise perballe talentit tim dhe qe me zgjodhen te paren per te shkuar ne netet ‘Serale’ Refuzova bluzen sepse e pashe te arsyeshme te kem dhe mendimin e drejtoreve artistik. Mund t’ju duket absurde dhe veprim i nxituar, por te kesh besimin e vlerave per te cilen kam nje jete qe punoj me vetmohim me shtyu te shkoja ne nje veprim te tille. Mos u merzisni dashamirsit e mi,se une jam e bindur qe jo vetem do ja dal por do nderoj veten me dinjitetin qe me ka karakterizuar gjithnje! #amici14

Super e lumtur per unanimitetin e jurise perballe talentit tim dhe qe me zgjodhen te paren per te shkuar ne netet Serale Refuzova bluzen sepse e pashe te arsyeshme te kem dhe mendimin e drejtoreve artistik. Mund tju duket absurde dhe veprim i nxituar, por te kesh besimin e vlerave per te cilen kam nje jete qe punoj me vetmohim me shtyu te shkoja ne nje veprim te tille. Mos u merzisni dashamirsit e mi,se une jam e bindur qe jo vetem do ja dal por do nderoj veten me dinjitetin qe me ka karakterizuar gjithnje! #amici14

klaudiapepa ha postato su Instagram questa foto, l’ha taggata #amici14 e ha commentato “Super e lumtur per unanimitetin e jurise perballe talentit tim dhe qe me zgjodhen te paren per te shkuar ne netet ‘Serale’ Refuzova bluzen sepse e pashe te arsyeshme te kem dhe mendimin e drejtoreve artistik. Mund t’ju duket absurde dhe veprim i nxituar, por te kesh besimin e vlerave per te cilen kam nje jete qe punoj me vetmohim me shtyu te shkoja ne nje veprim te tille. Mos u merzisni dashamirsit e mi,se une jam e bindur qe jo vetem do ja dal por do nderoj veten me dinjitetin qe me ka karakterizuar gjithnje! “.
Commenta
Precedente I migliori di sempre Successivo E per te noi lo grideremo altrettante.